Selecteer een pagina

Over mij

IN VERBAND MET VERLOF VOOR ONBEPAALDE TIJD IS DE PRAKTIJK GESLOTEN PER FEBRUARI 2023.

Wie ben ik

Mijn naam is Naomi Hoekstra en ik ben een geboren en getogen Utrechtse met het hart op de tong en een gezonde dosis zelfspot. In m’n vrije tijd vind je mij met mijn gezin, familie en vrienden. Buiten in de natuur, of binnen met een mok thee en een half gesmolten stroopwafel erop (ook in de zomer). Ik hou van fijne muziek, een goede grap en eerlijkheid. Als diëtist ben ik overtuigd van het feit dat iedereen kan genieten van eten. In mijn sessies nodig ik cliënten uit om open te zijn over wie zij zijn, en zal ik dat -waar zinvol of gewenst- ook zijn.

Op de middelbare school had ik al veel interesse in voeding, sport en psychologie. Omdat eten gedrag is, besloot ik sportdiëtist te worden om zo een beetje van alles te hebben. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist en een jaar later heb ik mijn specialisatie tot sportdiëtist afgerond. In 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart en zag ik regelmatig sporters, veelal met eetproblemen. Zo is de interesse gewekt in de behandeling van mensen met eetstoornissen. In 2015 heb ik mijn specialisatie hiervoor gedaan, en sindsdien heb ik mij ook nog verder geschoold op het gebied van gedragspsychologie.

Met veel liefde en passie begeleid ik mensen met eetproblemen bij het ontwikkelen van een warme relatie met eten; rekening houdend met iemands waarden, gestelde doelen en de persoonlijke situaties. Momenteel doe ik dit zowel in mijn eigen praktijk in Utrecht, als binnen een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen.

Specialisaties:

 

Met veel liefde en passie begeleid ik mensen met eetproblemen bij het ontwikkelen van een warme relatie met eten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met mij op!