Selecteer een pagina

Praktijk

IN VERBAND MET VERLOF VOOR ONBEPAALDE TIJD IS DE PRAKTIJK GESLOTEN PER FEBRUARI 2023.

Werkwijze

Praktijk Naomi is op vrijdagen geopend voor afspraken.
Afspraken vinden zoveel mogelijk op locatie plaats.

Intake gesprek

Tijdens de intake maken we kennis en bespreken we waarvoor jij een afspraak hebt gepland en welke verwachtingen en wensen jij hebt ten aanzien van jouw traject bij Praktijk Naomi. We bespreken jouw (medische) voorgeschiedenis en het huidige dagelijkse leven, inclusief het eetpatroon. We bespreken welke vragen je hebt en stellen persoonlijke doelen op. Rekening houdend met jouw persoonlijke waarden, doelen en situaties maken we samen een plan.
Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt jouw dossier opgebouwd, dit valt onder het ‘individueel dieetvoorschrift’ (zie tarieven) en ben je in principe niet bij aanwezig.

Vervolggesprekken

Indien het intake gesprek is bevallen plannen we een vervolggesprek in. Tijdens de vervolggesprekken bewegen we in haalbare stappen richting jouw doelen. We staan altijd even stil bij de periode voorafgaand aan het gesprek en checken iedere keer even of jouw behoeften en doelen nog goed in beeld zijn. Afhankelijk van jouw doelen en wensen zien we elkaar iedere zoveel weken. Dit kan variëren van iedere 2 weken, tot eens per 3 maanden.
Afspraken zijn mogelijk op locatie of videobellen.

Afsluiting

Wanneer jij er klaar voor bent zullen we het traject afronden.

Rapporteren

Voor een goede ondersteuning is het prettig als ik jouw huisarts mag informeren over jouw traject bij Praktijk Naomi. Indien je hiermee akkoord gaat zal ik dit na de intake en de afronding doen. Mocht het nodig zijn, kan het voorkomen dat er tussentijds ook contact is met jouw huisarts.

Verwijzing:

Praktijk Naomi is direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijsafspraak een afspraak kunt maken. Let op: Sommige zorgverzekeraars stellen een verwijsbrief verplicht aan eventuele vergoeding. In dat geval is het belangrijk vooraf een verwijsbrief van je huisarts te regelen & mee te nemen naar de intake.

 

Tarieven en vergoedingen

Tarieven 2023:

 • Intake gesprek
  €127,50
  Bestaande uit:
  • consult (60 min)
  • individueel dieet-voorschrift (30 min)
 • Vervolggesprek
  • kort telefoon/e-mail consult (15 min)
   €21,25
  • consult (30 min)
   €42,50
  • consult (45 min)
   €63,75
  • consult (60 min)
   €85,-

Vergoeding:

Praktijk Naomi heeft ook in 2023 geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je de factuur van de afspraak digitaal ontvangt en dat je de factuur zelf aan Praktijk Naomi betaalt. Nadat je de factuur betaald hebt kun je deze indienen bij je zorgverzekering.

Dieetadvies door een diëtist wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Het gaat om de eerste 3 behandeluren per kalenderjaar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en polis. Let op: Vergoeding uit de basisverzekering komt altijd eerst ten laste van het eigen risico.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

Niet nagekomen afspraak:

Een afspraak die niet tijdig is afgezegd of verplaatst (uiterlijk 24 uur van te voren) wordt in rekening gebracht bij de cliënt. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als voor de afspraak die gepland stond.

 

Met veel liefde en passie begeleid ik mensen met eetproblemen bij het ontwikkelen van een warme relatie met eten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met mij op!